Wat te doen als een kind de muren heeft geverfd: scheld het kind niet uit – de “kunst” is gemakkelijk schoon te maken

Чистящие средства

Als u kinderen heeft, heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken gehad met de noodzaak om tekeningen van uw muren te wassen.

Voor het aanbrengen van patronen kunnen jonge kunstenaars pennen, viltstiften, verf gebruiken – in het algemeen alles wat bij de hand is.

Haast je niet om de friemel te straffen: geef hem in plaats daarvan een stuk papier om op te tekenen, neem dan een melaminespons en ga aan de slag.

Dit product zal helpen bij het wegwerken van ‘sporen van een misdaad’. Het product wordt in elke bouwmarkt verkocht, is goedkoop en heeft zijn effectiviteit meer dan eens bewezen.

Het enige wat u hoeft te doen is uw handen te beschermen met rubberen handschoenen, de spons nat te maken en er de vlekken op de muur mee af te vegen.

Het kan zijn dat u meer dan 5 minuten bezig bent met schoonmaken, maar vroeg of laat zult u het vuil kunnen verwijderen.

Een andere manier is om tandpasta te gebruiken. Breng het aan op de stof en veeg de markeringen weg. De pasta kan zowel puur als verdund met water worden gebruikt.

Zodra het mondverzorgingsproduct op de muur zit, wacht je 10-15 minuten en wrijf je de pasta vervolgens in cirkelvormige bewegingen. Verwijder het ten slotte met een vochtige doek.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips