Hoe maak je een toilet schoon tot het glanst: de 3 meest effectieve methoden staan ​​op een rij

унитаз

Er zijn veel manieren om een ​​toilet schoon te maken, dus je kunt altijd de meest effectieve kiezen.

Sommigen gebruiken alleen huishoudelijke chemicaliën, maar andere huisvrouwen kennen effectievere en goedkopere methoden.

Met welke 3 producten kunt u uw toilet schoonmaken totdat het glanst?

Mosterd

Dit poeder kan gemakkelijk worden beschouwd als een van de meest effectieve reinigingsproducten. Mosterd kan elke taak aan. Het schoonmaken van het toilet zal geen uitzondering zijn.

Je moet mosterd combineren met water en het over het oppervlak van het toilet verspreiden. Na 2 uur kunt u beginnen met schoonmaken.

Mosterd met andere ingrediënten

De originele optie kan worden versterkt als het sanitair er erg vies uitziet. Het wordt aanbevolen om voor vier grote lepels aardappelzetmeel twee grote lepels mosterdpoeder met citroenzuur te nemen.

Gebruik opnieuw water om het product tot een pasta te brengen en laat het enkele uren op het toiletoppervlak liggen.

Soda

Het is moeilijk om een ​​effectievere toiletreiniger te vinden dan gewone cola. De drank moet ’s nachts in het sanitair worden gegoten en’ s morgens gewoon het toilet wassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips