Wat doen rijke en rijke mensen? Advies voor aspirant-miljonairs

деньги

Hoe geld besparen en vergroten? Hoe kun je je innerlijke toestand veranderen in die van een rijk en rijk persoon?

1. Zoek naar mensen die je kunnen of willen leren hoe je rijk kunt worden. Denk na over wat u ze kunt bieden of hoe u ze in de toekomst kunt bedanken?

2. Ontwikkel je intuïtie. Intuïtie elimineert veel problemen die verband houden met keuze.

3. Als het je lukt, ga dan verder met de volgende. In slaap vallen en bevriezen in de extase van narcisme is absurd.

4. Ontdek wie je bent: een eenzame wolf, een leider van de kudde, een van de roedels of gewoon een gewoon schaap? Uw gedrag zal direct gerelateerd zijn aan uw resultaten.

5. Probeer altijd uw zwakke punten te verbeteren en meer gebruik te maken van uw sterke punten.

6. Stel realistische vooruitzichten voor u vast. Snelle winsten betekenen in het algemeen ook een snelle daling.

7. Denk eens na over de motieven van bepaalde mensen die met je samenwerken. Degenen die samenwerken, delen mogelijk uw standpunt niet en hebben andere doelen en doelstellingen. Verborgen motieven zijn de sleutel tot het begrijpen van iemands toekomstige acties.

8. Al het geld zou moeten werken, in plaats van rondslingeren. Als het water stagneert, gaat het beschimmelen.

9. In plaats van tegen een dood paard te trappen, moet je op een levend paard rijden. Mensen en projecten die niet levensvatbaar zijn: laat ze hun gang gaan, ze zullen je vertragen. Laat ze langzamer gaan zonder jou.

10. Beheers een minimaal begrip van boekhouding en recht. Je zult dit vele malen nodig hebben.

11. Maak kennis met het werk van belastinginspecteurs – dit zal u helpen hen een stap voor te zijn.

12. Waar honderd paddenstoelenplukkers zijn gepasseerd, is het moeilijker om paddenstoelen te zoeken dan op onbetreden paden, maar nieuwe paden zijn gevaarlijker.

13. Koop alleen kwaliteitsproducten. Kwaliteit en prijs gaan niet altijd samen.

14. Lees altijd de opmerkingen en instructies. Alles wat er over een product of dienst geschreven staat, is belangrijk. Dan voorkom je een hoop problemen.

15. Deel alleen de huid van de gedode beer, maar maak van tevoren afspraken over de verdeling van toekomstige winsten. Het uitgeven van onverdiend geld is een trefzekere weg naar faillissement.

16. Verzamel geld voor iets goeds, bijvoorbeeld reizen.

17. Je hebt onder invloed van emoties een extra duur artikel gekocht en het ligt ergens? Nagel het op de meest zichtbare plek om te onthouden over een onnodige aankoop.

18. Als je ruzie wilt maken met je vrienden, leen ze dan geld, of leen geld van hen. Investeren in een bedrijf is een beetje anders, maar met familieleden zal alles veel ingewikkelder zijn als het bedrijf failliet gaat.

19. Uw eigendom – laat het uw eigendom blijven, neem nooit leningen aan voor uzelf of anderen.

20. Weet altijd hoe je op tijd stop moet zeggen. Roulette – in het begin win je, en dan zonder broek.

21. Geef het geld dat je ontvangt uit met je hersenen, niet met je emoties.

22. Als je iets niet wilt doen, weiger dan en dat is alles. Stevig en direct. Je ‘nee’ geeft meer betekenis aan je ‘ja’ als je het zegt.

23. Help mensen. Help gewoon en accepteer dankbaarheid als mensen het onverwachts bereiken. Wachten op dankbaarheid is belachelijk en zonder perspectief.

24. Laat kinderen hun fouten en gevoelens van armoede ervaren. Het is absurd om het sap uit jezelf te persen alleen maar om een ​​telefoon voor je zoon te kopen.

25. Als je een liefdadigheidsinstelling wilt geven, help dan een specifieke persoon. Geef hem een ​​hengel, maar geef hem geen vis. Goede doelen zullen zeker het grootste deel van uw geld stelen.

26. Geef je eigen geld uit. Waarom zou je ze anders verdienen?

27. Denk bij het geven van advies aan de verantwoordelijkheid; neem bij het aanvaarden de volledige verantwoordelijkheid voor het resultaat.

28. Armoede en rijkdom zijn veranderlijke toestanden. Extra emoties moeten worden verminderd. Morgen kan alles veranderen.

Eerder vertelde ik je hoe je met je baas om moet gaan

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips