Hoe je een gasfornuis schoonmaakt totdat hij glanst: een eenvoudige oplossing onthuld

уборка

Velen zullen het erover eens zijn dat het schoonmaken van een gasfornuis een zeer moeilijke taak is, vooral als je niet het juiste product bij de hand hebt.

Zelfs huishoudelijke chemicaliën kunnen echter niet garanderen dat u alle vetsporen wegspoelt.

In dit geval is het verstandig om op beproefde recepten te vertrouwen.

Welk product kan worden gemaakt voor een snelle en hoogwaardige reiniging van een gasfornuis?

Als je een beproefde samenstelling nodig hebt die idealiter vet oplost, dan moet je op deze methode letten. Je moet een paar grote lepels zuiveringszout aan de mengbeker toevoegen.

Voeg vervolgens een kleine lepel waterstofperoxide en dezelfde hoeveelheid wasmiddel toe. Breng tot een homogene consistentie.

Daarna verdelen we de compositie over het oppervlak van de plaat. Er kan meer product nodig zijn: in dit geval verhoogt u eenvoudigweg het aantal componenten met behoud van de verhoudingen.

Laat het mengsel letterlijk vijf minuten op het vuur staan. Als de vlekken er te hardnekkig uitzien, verhoog dan de inwerktijd tot 10-15 minuten. Daarna kunt u veilig beginnen met wassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips