Witte sneakers schoonmaken zodat ze er als nieuw uitzien: 3 budgetvriendelijke manieren

Белые кроссовки

Witte sneakers zijn goed voor iedereen, behalve één ding: ze worden te snel vies.

Maar dit nadeel is niet zo ernstig: natuurlijk, als je manieren kent waarmee je de tijd kunt terugdraaien en sneakers kunt terugbrengen naar de witheid die ze verloren.

Hier zijn drie van de meest effectieve methoden die u kunt gebruiken om witte sneakers thuis schoon te maken.

Tandpasta

Neem een ​​beetje pasta uit de tube (het is beter om whitening-tandpasta zonder toevoegingen te nemen) en breng dit aan op het vuile gebied. Wrijf de pasta met een cirkelvormige beweging grondig uit met een droge tandenborstel en spoel de pasta vervolgens af met een vochtige doek of spons gedrenkt in warm water.

Natriumcarbonaat

Je moet een pasta maken van frisdrank en water, die je op je schoenen moet aanbrengen en inwrijven met een onnodige tandenborstel. Laat het mengsel een tijdje op het oppervlak van de sneakers liggen zodat het inwerkt en was het vervolgens af met een servet of spons, zoals bij de vorige optie.

Voor meer effectiviteit kun je trouwens proberen frisdrank en tandpasta te mengen.

Citroensap

Citroensap kan de taak niet slechter aan dan andere middelen. Om je schoenen sneeuwwit te maken, knijp je twee eetlepels sap uit een citroen, meng je ze met dezelfde hoeveelheid water en week je een servet in de vloeistof, waarmee je de vuile plekken van je sneakers kunt schoonmaken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips