Hoe maak je een oven schoon: hij zal gewoon glanzen

уборка

Als u uw oven efficiënt en betrouwbaar wilt reinigen, hoeft u niet op zoek te gaan naar een speciaal reinigingsmiddel.

Uw keuken beschikt al over alle componenten die nodig zijn voor de taak die u moet uitvoeren.

Hoe kun je je oven opruimen?

Universele remedie

Er wordt voorgesteld om een ​​krachtige en zeer effectieve compositie te bereiden die de oven ongelooflijk snel onherkenbaar zal transformeren. De samenstelling kan zelfs de meest hardnekkige sporen van vet en vuil probleemloos verwerken.

Je moet afwasgel combineren met azijn en frisdrank. De componenten worden in gelijke verhoudingen ingenomen: 100 ml is voldoende.

Breng het mengsel in een homogene staat en verdeel het over het oppervlak van de oven. We wachten 30 tot 60 minuten en beginnen met wassen.

Frisdrank oplossing

Deze methode helpt natuurlijk niet als de oven lange tijd niet is gewassen. Deze methode is echter ideaal voor wekelijkse reiniging.

Los 2-3 eetlepels frisdrank op in 200 ml warm water.

Behandel de oven met de resulterende oplossing en wacht een kwartier. Het enige dat overblijft is het product af te wassen met eventueel achtergebleven vet en vuil.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips