Hoe de keuken van vet te reinigen: 2 beproefde middelen

кухня

Het probleem van vetsporen in de keuken is het meest urgent: het is moeilijk om rondvliegende oliespatten tijdens het kookproces onder controle te houden.

Wanneer het vet hard wordt, begint het er erg “bedreigend” uit te zien: het lijkt erop dat het niet mogelijk zal zijn om zonder krachtige huishoudelijke chemicaliën om te gaan.

Maar dit is slechts een verkeerde indruk: beproefde recepten zullen u helpen.

Hoe maak je uitstekende keukenreinigingsproducten?

Op basis van citrusvruchten

Je moet de schil van elke citrusvrucht nemen, deze een beetje hakken en een derde van elke container vullen. Vul ons mengsel vervolgens met gewone azijn.

Vervolgens wachten we 14 dagen.

We filteren het product en sturen het naar een container met een spuitfles. Breng de samenstelling aan op de besmette gebieden, wacht 15 minuten en begin met wassen.

Voor de moeilijkste gevallen

Als de keuken er zo onverzorgd mogelijk uitziet, moet je een krachtigere compositie gebruiken. Om dit te doen, wordt aanbevolen om waszeepspaanders (eerder opgelost in kokend water) te mengen met wodka en azijn.

Alle componenten worden in ongeveer gelijke delen genomen. Daarna wordt het product gedurende 20-40 minuten aangebracht en begint de reiniging.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips