Hoe je zelfs een Sovjet-badkuip witter kunt maken: bewezen trucs genoemd

ванна

Soms lijkt de badkuip zo verwaarloosd en vies dat het eng is om hem schoon te maken.

Meestal worden bewoners van huurappartementen en eigenaren van oud Sovjet-loodgieterswerk met dit probleem geconfronteerd.

Met de juiste aanpak kan echter alles worden gebleekt.

Welke opties kun je benadrukken?

Ammoniak met peroxide

Dankzij het gebruik van dit mengsel zullen zelfs de krachtigste vlekken niet weerstaan. U moet deze componenten in gelijke delen combineren en ze naar de meest vervuilde gebieden distribueren.

Je moet minstens een uur wachten. Begin vervolgens met het afwassen van de gele plaque. Zelfs krachtige verontreinigingen kunnen dit product niet weerstaan.

Waszeep met frisdrank

Deze methode wordt ook beschouwd als een van de meest effectieve methoden voor het verwijderen van tandplak op sanitaire voorzieningen. Neem ongeveer een half stuk zeep, hak het fijn en los het op in 200 ml kokend water.

Meng vervolgens twee grote lepels frisdrank door het mengsel.

Het product moet behoorlijk geconcentreerd zijn. We brengen het aan op het oppervlak van het sanitair en wachten 2 tot 8 uur. Daarna kunt u de compositie verwijderen en het resultaat evalueren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips