Hoe schoenen waterdicht te maken: geheimen waar velen niets van wisten

обувь

Tijdens de herfstperiode hebben we vaak last van neerslag, dus iedereen heeft schoenen van hoge kwaliteit nodig.

Als uw voeten nat worden, zorgt dit niet alleen voor aanzienlijk ongemak, maar verhoogt het ook het risico op verkoudheid.

Niet iedereen heeft echter goede schoenen die de klus klaren.

In dit geval moet je een truc gebruiken.

Hoe maak je een paar schoenen waterdicht?

Paraffine met lijnolie

Paraffine komt in het algemeen vaak voor in aanbevelingen, omdat het een uitstekende beschermlaag creëert. Neem één deel lijnolie op drie delen paraffine, meng en behandel het bovenste deel van de schoen.

Visolie met terpentijn en was

Deze methode wordt ook gebruikt om het bovenste deel van schoenen te verwerken. Neem voor veertig delen visolie tien delen was en drie delen terpentijn.

Voor de zool

Dit recept is wat ingewikkelder omdat het uit veel componenten bestaat. Hierdoor laat uw zool echter geen vocht meer door.

Je moet 50 ml lijnolie, 40 ml ricinusolie en 40 gram paraffine combineren en roeren. Vervolgens introduceren we ongeveer 10 gram stearine, dezelfde hoeveelheid colofonium en ongeveer 20 ml benzine.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips