Hoe je een magnetron voor andere doeleinden kunt gebruiken: onverwachte trucs onthuld

микроволновка

Magnetronovens werden snel populair onder alle categorieën mensen: ze kunnen worden gebruikt door zowel ervaren huisvrouwen als kinderen met alleenstaande mannen.

Hierdoor kan iedereen een warm gerecht ontvangen dat eruitziet alsof het net is bereid.

Het apparaat kan echter niet alleen voor dit doel worden gebruikt.

Welke andere opties zijn er?

Oud brood

Het is de moeite waard om meteen op te merken dat een dergelijke truc alleen mag worden gebruikt bij oud brood zonder tekenen van schimmel. U moet het product in porties verdelen.

Daarna maken we een schone theedoek nat, bedekken het brood en plaatsen het in een werkende magnetron. De belichtingstijd kan variëren van 10 tot 25 minuten. Het hangt allemaal af van hoe oud het brood is.

Geurige kruiden

Soms verliezen onze kruiden hun aroma als ze lange tijd worden bewaard. Als je ze een paar minuten in de magnetron legt, worden ze weer lekker.

Snel drogen van greens

Veel mensen kopen graag greens met een reserve. Voor gemakkelijke opslag kan het niet alleen worden ingevroren, maar ook worden gedroogd. Een magnetron kan deze taak bijvoorbeeld perfect aan.

Binnen een paar minuten heb je greens klaar om te bewaren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips