Hoe vergeelde stopcontacten en schakelaars witter te maken: een eenvoudige en goedkope optie

Выключатели

Stopcontacten en schakelaars die oorspronkelijk sneeuwwit waren, worden na verloop van tijd geel, waardoor ze op zijn zachtst gezegd onaantrekkelijk worden.

In plaats van ze te vervangen door nieuwe, die hetzelfde lot zullen ondergaan, probeer ze dan terug te brengen naar hun oorspronkelijke witheid met een betaalbaar product uit de apotheek.

We hebben het over een oplossing van dimexide, die bekend staat om zijn witmakende eigenschappen – daarmee elimineer je volgens ervaren huisvrouwen snel ongewenste geelheid.

Hoe dimexide te gebruiken om plastic te bleken

Allereerst moet u naar de apotheek gaan om de dimexide-oplossing te kopen die we nodig hebben. Het kan puur worden gebruikt of verdund met water in een verhouding van 1:1.

Vergeet niet rubberen handschoenen te kopen, aangezien dimexide erg uitdrogend kan zijn voor de huid van uw handen.

Je hebt ook een schoon katoenen servet of doek nodig, die moet worden bevochtigd met dimexide-oplossing.

Veeg het oppervlak van stopcontacten en schakelaars voorzichtig af met een vochtige doek, waarbij u speciale aandacht besteedt aan de meest vervuilde gebieden.

Herhaal indien nodig de procedure meerdere keren totdat het gewenste resultaat is bereikt en veeg na afloop van de behandeling de stopcontacten en schakelaars grondig af met een droge doek om eventuele resterende oplossing te verwijderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips