Hoe u de glans van bestek kunt herstellen: op een snelle manier – laat ze gewoon 30 minuten in deze oplossing weken

Столовые приборы

Zelfs met zorgvuldige zorg hoopt zich na verloop van tijd een laagje vuil en voedselresten op het bestek op.

In zo’n situatie heb je drie opties: wanhopen en opgeven, een nieuwe set vorken en lepels kopen, of een snelle en effectieve methode proberen die de glans van het bestek teruggeeft.

Als u besluit voor de laatste optie te gaan, wat logisch zou zijn, begin dan met het voorbereiden van een reinigingsoplossing.

Het bestaat uit 2 liter heet water en 2 eetlepels zuiveringszout. Roer de oplossing grondig zodat de frisdrank volledig is opgelost.

Om de eigenschappen van de reinigingsoplossing te verbeteren, voegt u 2 eetlepels keukenzout en 1 eetlepel citroenzuur toe.

Maar in dit stadium moet de oplossing opnieuw worden gemengd, waarna u er vervuilde apparaten in moet plaatsen.

Zorg ervoor dat de vloeistof ze volledig bedekt. Messen, vorken en lepels moeten ongeveer een half uur in de oplossing liggen, waarna ze moeten worden afgeveegd met een zachte spons en moeten worden afgespoeld onder stromend schoon water.

Deze methode kan worden gebruikt voor apparaten gemaakt van roestvrij staal, aluminium en kopernikkel.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips