Hoe om te gaan met een verstopt toilet zonder loodgieter: beproefde methoden genoemd

унитаз

Elke huisvrouw kan met het probleem van een verstopt toilet worden geconfronteerd.

Dit is altijd slecht nieuws, want je moet een goede loodgieter vinden en hopen dat je niet veel hoeft te betalen voor hun diensten.

U kunt echter altijd proberen het probleem zelf op te lossen.

Welke methoden zijn er?

plunjer

Dit is een uitstekende manier om een ​​toilet mechanisch te reinigen van elke vorm van verstopping. Het wordt als de meest effectieve en hoge kwaliteit beschouwd.

Het is echter de moeite waard om te overwegen dat u een zuiger correct moet kunnen gebruiken om de techniek te laten werken.

Soda

Als de verstopping matig is, kan de volgende methode helpen. U moet zoveel mogelijk water uit het toilet verwijderen. Giet vervolgens ongeveer vijf liter warm water in het bassin en voeg ongeveer driehonderd gram frisdrank toe, waarbij het poeder oplost.

We sturen het product naar het toilet.

Na 5-8 uur zou de verstopping moeten verdwijnen.

Zout, frisdrank en heet water

Deze methode wordt door velen als effectief beschouwd. We verwijderen zoveel mogelijk water uit het toilet. We sturen 200 gram frisdrank en dezelfde hoeveelheid fijngemalen zout.

Voeg vervolgens een paar glazen heet water toe.

Druk na 8 uur op de spoelknop en evalueer het resultaat.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips