Waarom gieten vindingrijke huisvrouwen meel in de gootsteen: je hoeft geen geld meer uit te geven aan dure schoonmaakproducten

Мука

Op basis van de staat van het aanrecht kunnen we concluderen hoe goed de huisvrouw met haar verantwoordelijkheden omgaat.

Als je wilt dat je gootsteen altijd schittert en je keuken je gasten zal verrassen met zijn netheid, gebruik dan deze meelhack.

Basiseigenschappen van meel

Meel is een natuurlijke reiniger die vlekken uit roestvrij staal zacht en effectief verwijdert.

Het maakt geen krassen op oppervlakken en verwijdert vet, en polijst ook subtiel staal.

Hoe je een lifehack gebruikt

Zelfs als u denkt dat het schoonmaken van uw gootsteen met bloem een ​​slecht idee is, heeft u absoluut niets te verliezen als u besluit de effectiviteit van de techniek in uw eigen keuken uit te proberen.

1. Was eerst de gootsteen met hetzelfde product dat u gebruikt bij het afwassen.

2. Zorg ervoor dat u de gootsteen met water afspoelt om eventuele resterende huishoudelijke chemicaliën te verwijderen, en gebruik vervolgens een textiel- of papieren handdoek om het te reinigen oppervlak te drogen.

3. Strooi de bloem gelijkmatig over de gootsteen – twee eetlepels is voldoende.

4. Wrijf daarna de gootsteen grondig af met een wegwerphanddoek of harde spons en maak cirkelvormige bewegingen. Het is beter om gebieden in de buurt van afvoeren en kranen schoon te maken met een oude tandenborstel.

5. Het enige dat overblijft is het verzamelen van de grijsachtig vuile massa waarin de bloem is veranderd en deze in de prullenbak gooien, waarna je de gootsteen met water moet spoelen en eventuele waterdruppels moet afvegen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips