Waarom een ​​paar schoenen nat afvegen voordat je ze koopt: een eenvoudige truc waarmee je geld kunt besparen

Обувь

Hoge kwaliteit, lange levensduur, stijlvol uiterlijk – al deze kenmerken zijn inherent aan dingen gemaakt van echt leer.

Het is waar dat het niet zo eenvoudig is om natuurlijk materiaal van kunstmatig materiaal te onderscheiden: moderne fabrikanten beheersen de vaardigheid om echt kunstleer van hoge kwaliteit te maken, dat zelfs naar het leer zelf ruikt.

Hoe u echt leer snel kunt identificeren

Als u van plan bent schoenen, een tas of iets anders aan te schaffen en er zeker van wilt zijn dat er tijdens de productie echt leer is gebruikt, gebruik dan een klein trucje.

Omdat het materiaal van natuurlijke oorsprong goed vocht absorbeert, volstaat het om een ​​kleine test uit te voeren door het product nat te maken.

Het is uiteraard niet nodig om met een fles water naar de winkels te gaan om vloeistof over de tentoongestelde producten te gieten.

Neem in plaats daarvan bij het winkelen gewone vochtige doekjes mee en druk deze kort op het materiaal.

Het natuurlijke leer heeft slechts 10 seconden nodig om vocht op te nemen. De vlek verdwijnt volledig zodra het droogt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je het item verpest.

Als u geen sporen van vocht op het product opmerkt, is het hoogstwaarschijnlijk gemaakt van kunstleer.

Om dit te controleren, moet u natuurlijk alleen vochtige doekjes gebruiken zonder alcohol of plantaardige olie, en nog beter: waarschuw de verkoopadviseur dat u gaat controleren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips