Antiaanbaklaag retourneren: een eenvoudige manier gevonden

сковородка

Koekenpannen met een antiaanbaklaag zijn een van de meest favoriete onder huisvrouwen, omdat je hiermee gerechten van uitstekende kwaliteit kunt bereiden zonder het risico van aanbranden van voedsel.

Maar zelfs een hoogwaardige coating kan niet eeuwig op de pan blijven zitten: vroeg of laat zal deze vernieuwd moeten worden.

Deze mogelijkheid doet zich ook voor als wij zelf de coating beschadigen door onoordeelkundig gebruik.

Daarom is het de moeite waard om te leren over een ongelooflijk eenvoudige methode die de antiaanbaklaag kan retourneren.

Waar bestaat het uit

Eerst moet je de braadpan zo grondig mogelijk wassen. Nadat je het afwasmiddel hebt gebruikt, breng je frisdrank aan op het vochtige oppervlak van de vaat, wacht vijf minuten en begin met een diepere reiniging.

Spoel de vaat daarna af met water en droog deze zo goed mogelijk af.

Zet de borden op het fornuis. In dit geval moet het vuur maximaal worden aangezet: het is noodzakelijk dat de braadpan goed wordt verwarmd. Neem vervolgens een papieren handdoek en week deze in met plantaardige olie.

Vervolgens beginnen we de bodem van de pan te verwerken en proberen we de olie erin te wrijven. Zet het vuur uit. Na een half uur moet u het oppervlak van de vaat behandelen met een schone papieren handdoek.

De antiaanbaklaag is hersteld.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips