Hoe je kristal op de juiste manier in de vaatwasser kunt wassen: niet alle huisvrouwen weten het

посудомойка

Kristal is een materiaal dat speciale zorg vereist.

Als u een fout maakt, kunt u een duur product eenvoudigweg verpesten.

Het is vooral teleurstellend om te beseffen dat zeldzame brillen, die al heel lang in de familie bewaard worden, beschadigd zijn. Sommigen zijn zelfs van mening dat je kristal niet in de vaatwasser mag doen. Maar dit is een volledig laatste redmiddel. Je kunt de techniek gebruiken: volg gewoon de regels.

Wat zijn ze?

Voorwas

Als de glazen vlekken of aanslag vertonen, is het verstandiger om deze eerst in een bak met water te laten staan ​​en af ​​te vegen. Hierna kunnen ze naar de vaatwasser worden gestuurd.

Sorteren

Als u kristal moet wassen, mogen er geen andere voorwerpen in de vaatwasser zitten. Probeer daarom de afwas apart op volgorde te zetten.

Afgelegen ligging

Plaats de kristallen niet te dicht bij elkaar: dit kan leiden tot beschadigingen en slijtage. Daarom mag u de vaatwasser niet te strak beladen.

Modus

In een hoogwaardige vaatwasser kun je altijd de gewenste wasmodus vinden. We zullen de meest delicate moeten installeren, die in de meeste gevallen zo wordt genoemd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips