Hoe sporen koffie uit een kopje te verwijderen: beproefde methoden

кофе

Koffie is in alle opzichten een ideale drank, maar kan vlekken op de vaat veroorzaken.

De vlekken zijn behoorlijk hardnekkig, vooral als je bent vergeten direct na het drinken van het drankje een grondige wasbeurt te starten.

In dit geval is het de moeite waard om de beschikbare opties voor het reinigen van de beker te overwegen.

Wat te proberen

Soda

Ondanks de eenvoud van de methode zal het iedereen verrassen met de effectiviteit ervan. Neem de benodigde hoeveelheid poeder. Je hebt niet meer dan één kleine lepel nodig. Voeg water toe tot je een romige consistentie krijgt.

Verdeel vervolgens de compositie over de koffiesporen en wacht een minuut.

Het enige dat overblijft is het vuil met een spons af te vegen en de beker te wassen.

Zoute oplossing

Deze methode zal je ook verbazen met de effectiviteit ervan. Neem een ​​lepel zout per 200 ml warm water, los op en giet het in een vuile kop. Wacht ongeveer vijf minuten. Daarna hoeft u alleen nog maar de afwas te doen en het resultaat te evalueren.

Mosterdpoeder

Dit krachtige product staat bekend om zijn vermogen om zelfs in koud water vuil te verwijderen. Maak dus de cup nat en breng wat poeder aan. Binnen een minuut is de mok klaar om te wassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips