Zo breng je de witte kleur terug in het wasgoed: 2 eenvoudige manieren

стирка

Onderkleding loopt altijd het risico zijn kleur te verliezen, omdat het onder kleding wordt gedragen.

Je moet echter niet accepteren dat de witte tint verdwenen is: er is altijd de mogelijkheid om dingen terug te brengen naar hun oorspronkelijke uiterlijk.

Wat te proberen

Klassiek koken

Huisvrouwen uit het verleden gebruikten deze methode om het uiterlijk van hun ondergoed in goede staat te houden. Daarom kan het veilig als geverifieerd worden beschouwd.

Het wordt aanbevolen om een ​​geëmailleerde pan te nemen en deze te bedekken met een schone katoenen doek. Vermaal vervolgens een half stuk wasmiddel met een rasp en doe het in de pan.

Voeg vervolgens water toe en kook tot de zeep oplost. We introduceren wasgoed, verminderen de intensiteit van het vuur en wachten een half uur.

Het enige dat overblijft is het wassen van het wasgoed.

Boorzuur

Maar veel mensen kennen deze techniek niet, hoewel deze uitstekende resultaten oplevert. Zelfs als het wasgoed al een gele of grijze tint heeft gekregen, kan het product zijn sneeuwwitte kleur teruggeven.

Neem hiervoor een bakje en giet er heet water in. Voeg voor elke liter een grote lepel boorzuur toe. We sturen het ondergoed, wachten twee uur en beginnen met spoelen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips