Hoe je een gele streep op een toilet schoonmaakt: niet alle huisvrouwen weten het

уборка

Het verschijnen van strepen op de toiletpot met een karakteristieke gele kleur is niet ongewoon.

Meestal is dit te wijten aan de slechte waterkwaliteit.

Soms moet je jezelf ook de schuld geven: er verschijnen strepen, zelfs als de sanitaire voorzieningen niet regelmatig worden gewassen. U kunt ze echter verwijderen.

Welke opties moet u overwegen?

Soda

Deze methode is absoluut veilig, effectief en door de jaren heen bewezen. Je moet de gele strepen met water doven. Breng vervolgens een gelijkmatige en nette laag baking soda aan.

Dit doen we voor het slapen gaan. ‘S Morgens beginnen we de strips met een spons te verwerken en drukken we op de afvoer. Er mogen geen sporen achterblijven.

Azijn

Dit product wordt ook vaak gebruikt voor de verzorging van sanitair en heeft zijn effectiviteit bewezen. Sommige mensen gieten gewoon azijn over de gele strepen en gebruiken een borstel om ze ’s ochtends schoon te maken. Maar deze methode is niet de meest effectieve.

Het is beter om het anders te doen.

Neem een ​​papieren handdoek en week deze grondig in azijn. Verspreid over gele vlekken. Verwijder ’s morgens het “kompres” en gebruik een spons.

Het toilet zal gewoon schitteren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips