Hoe lippenstiftvlekken te verwijderen: de beste methoden onthuld

стирка

Veel mensen weten uit ervaring hoe moeilijk het is om lippenstiftvlekken te verwijderen.

Er zijn echter beproefde methoden die helpen de netheid van kleding te herstellen zonder sporen van make-up achter te laten.

Welke opties kunt u gebruiken?

Handreinigingsmiddel

Veel mensen hebben een antisepticum waarmee ze ziektekiemen kunnen bestrijden op een moment dat het niet mogelijk is hun handen te wassen.

Het kan echter ook perfect omgaan met sporen van lippenstift.

U hoeft alleen maar de compositie op de vlek aan te brengen, drie minuten te wachten en het artikel vervolgens in de was te doen.

Schuim

Niet alle huisvrouwen weten dat scheerschuim nuttig kan zijn bij het verwijderen van hardnekkige vlekken. Er zullen zeker geen lippenstiftvlekken achterblijven. Neem het schuim en verdeel het over de vlek.

Daarna duurt het vijf minuten.

Het enige dat overblijft is het item wassen.

Frisdrank met citroensap

Dit is een uitstekende techniek waarmee u snel en betrouwbaar vlekken kunt bestrijden. U moet zuiveringszout met citroensap mengen, zodat het product de consistentie van een crème heeft. Breng het vervolgens aan op de lippenstiftvlekken.

Wij wachten 5 tot 10 minuten. Het enige dat overblijft is om te beginnen met wassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips