3 wasmachinemodi die geen nut hebben: verspil uw geld er niet aan

Стиральная машинка

Ondanks het feit dat moderne wasmachines zijn uitgerust met een grote verscheidenheid aan wasmodi, gebruiken de meeste mensen er slechts een klein deel van.

En ze doen het juiste: sommige modi kunnen tenslotte nutteloos of zelfs schadelijk blijken te zijn.

Als u daarom van plan bent een nieuwe wasmachine aan te schaffen en geld wilt besparen, let dan op modellen die niet over de onderstaande modi beschikken.

Handwas

Volgens deskundigen kan deze modus op geen enkele manier budget worden genoemd.

Als u daarom te maken krijgt met de noodzaak om kledingstukken gemaakt van delicate stoffen te wassen, kies dan voor een modus zoals “Synthetisch”, waarbij u ervoor zorgt dat de apparatuur koud water gebruikt en de centrifugeercyclus niet inschakelt.

Gemakkelijk strijken

Het verschil tussen deze modus en andere is dat er geen tussentijdse spin is.

De “bijwerking” is dat er deeltjes wasmiddel op uw kleding achter kunnen blijven, wat allergieën kan veroorzaken. Bovendien kan het gebruik van deze modus uw energiekosten verhogen, omdat de wasmachine meer water verbruikt.

Zwarte dingen

Ter vervanging van deze modus kunt u “Synthetica” en “Extra Spoelen” gebruiken.

De modus “Zwarte Kleren” is alleen beschikbaar op dure wasmachinemodellen, dus u moet er niet te veel voor betalen om de helderheid te behouden en te voorkomen dat donkere artikelen vervagen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips