Hoe de oven schoon te maken met azijn en frisdrank: een methode die altijd werkt

уксус

Soms ziet de oven er zo vies uit dat het eng wordt om hem schoon te maken.

Er zijn echter veel mogelijkheden om uw oven op te ruimen.

Om dit te doen, hoeft u niet eens naar de winkel te gaan om gespecialiseerde huishoudelijke chemicaliën te kopen: u heeft alles wat u nodig heeft in huis.

Welke werkwijze kunt u proberen om uw oven schoon te maken?

U hoeft slechts twee componenten klaar te maken die vaak worden gebruikt voor het schoonmaken van een appartement. We hebben het over azijn en frisdrank. Je moet een geschikte kom nemen en er ongeveer honderd gram frisdrank aan toevoegen.

Voeg vervolgens een paar grote lepels water toe en meng. We zouden een product moeten krijgen met een aangename romige consistentie.

Vervolgens behandelen we de binnenkant van de oven en verdelen we de frisdrank gelijkmatig. Vermijd echter verwarmingselementen.

Sluit de oven en laat hem zo 8-12 uur staan.

Giet ’s ochtends de benodigde hoeveelheid azijn in een bakje met een spuitfles en begin met het behandelen van het oppervlak van de oven. We wachten vijf minuten en verwijderen de componenten met een vochtige doek.

De oven zal perfect schoon zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips