Hoe gebroken poeder te redden: een ongelooflijk eenvoudige methode genoemd

косметика

Veel vrouwen hebben een compact poeder dat gemakkelijk te gebruiken is en waarmee ze hun huid de hele dag onberispelijk kunnen houden.

Poeder van hoge kwaliteit kost veel.

Daarom zijn veel mensen erg bezorgd als cosmetica afbrokkelt als ze vallen. Zoals later bleek, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Er is een heel originele en eenvoudige manier die kan helpen.

Waar bestaat het uit

De eerste stap is het vinden van alle overblijfselen van het gebroken poeder. Hoe meer cosmetica je vindt, hoe beter. Vervolgens nemen we rozenwater, dat in bijna elke cosmeticawinkel wordt verkocht.

Dit product heeft een zeer positieve werking op de huid. Als dit niet mogelijk is, kunt u het vervangen door isopropylalcohol.

Giet een beetje rozenwater of alcohol in de compact zelf. Het product moet nat worden. Giet het resterende poeder erin.

We beginnen de cosmetica af te brokkelen zodat deze kruimelig en homogeen wordt. Voeg nog een beetje rozenwater toe. Daarna moet u het oppervlak gladstrijken.

Bedek het product met een schone doek en wacht ongeveer 15 minuten. Wanneer het poeder droog is, kan het opnieuw worden gebruikt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips