Hoe je een oude leren riem zachter kunt maken met plantaardige olie en alcohol: niet alle huisvrouwen weten het

масло

Iedereen heeft vast en zeker leren riemen van uitstekende kwaliteit die moeilijk te gebruiken zijn omdat ze ruw zijn geworden.

Dit kan in de loop van de tijd gebeuren.

Een leerproduct kan echter altijd verzacht worden als je de juiste techniek kiest.

Welke opties moet u als eerste overwegen?

Plantaardige olie

Het voordeel van deze methode is dat je absoluut elke olie kunt gebruiken – eetbaar of cosmetisch. Zelfs gewone zonnebloemolie zal voor dit doel werken.

Het product moet echter correct worden gebruikt.

Eerst moet de olie een beetje worden opgewarmd. Een waterbad zal het werk perfect doen. Vervolgens nemen we schoon, pluisvrij materiaal, weken dit in een kleine hoeveelheid olie en beginnen de riem te polijsten. Daarna moet het accessoire volledig drogen.

Alcohol

Dit is een zeer effectieve methode die in de moeilijkste situaties te hulp zal komen. Eerst moet je watten nemen en deze met alcohol doven. Je kunt ook wodka gebruiken.

We beginnen met het verwerken van de riem.

Neem na een paar minuten gewone vaseline en polijst daarmee de riem. Het accessoire ziet er net zo goed uit alsof u het net hebt gekocht.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips