Waarom je oude banden niet moet weggooien: ze zullen nog steeds van pas komen in de garage of in de datsja

Покрышки

De meeste mensen die op de een of andere manier met oude en onnodige banden eindigen, gooien ze weg.

Minder vaak proberen ze banden te verkopen of te recyclen en in zeer zeldzame gevallen besluiten ze ze een tweede leven te geven, en dat allemaal omdat mensen simpelweg niet weten waarvoor een oude band kan worden gebruikt.

Dit gaan we met dit artikel oplossen – hier vind je verschillende manieren om dingen te gebruiken die op het eerste gezicht onnodig lijken.

Viaduct

Als je een aanzienlijke hoeveelheid oude banden hebt, kun je daarmee een viaduct bouwen voor de voor- of achterwielen van je auto – een kleintje natuurlijk.

In veel situaties zal een dergelijke bok dienen als vervanging voor een krik. Het is waar dat je voor de montage andere materialen nodig hebt, maar in je garage kun je zeker vinden wat je nodig hebt.

Planken

Om van een band een plank te maken, knip je een van de zijkanten uit en plaats je houten scheidingswanden erin.

Eerlijk gezegd zien dergelijke structuren er niet het meest elegant uit, maar met hun hulp kunt u geld besparen op rekken voor uw garage.

Vuilnisbak

Door meerdere banden op elkaar te stapelen en vast te zetten met schroeven, bouten, draad of palen, heb je een geweldige prullenbak tot je beschikking.

Hetzelfde ontwerp kan trouwens ook worden gebruikt als container voor compost.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips