Hoe je moet wassen zodat zelfs oude dingen als nieuw worden: 3 manieren om hardnekkige vlekken te verwijderen

Стиральная машинка

Oude spullen hebben vaak hardnekkige vlekken die zelfs professionele producten van hoge kwaliteit niet kunnen verwijderen.

Vindingrijke huisvrouwen kennen echter verschillende trucs om de zuiverheid van elk item te herstellen.

Mosterd

Bij deze wasmethode wordt mosterdpoeder gebruikt, dat met water moet worden verdund tot een pasta.

Dit mengsel moet op de vervuilde plekken worden aangebracht en na twee uur moeten de artikelen in een wasmachine worden gewassen.

Waterstofperoxide en ammoniak

Als je de benodigde componenten voor het wassen hebt gevonden, voeg ze dan toe aan heet water – twee eetlepels per keer.

Je moet je kleding in de resulterende oplossing laten weken. Na een uur moeten de producten worden verwijderd en in koud water worden gespoeld – op deze manier kunt u niet alleen vuil, maar ook grijsheid en geelheid verwijderen.

Plantaardige olie

Wil je oude vlekken verwijderen en spullen terugbrengen in de originele kleur? Voeg twee eetlepels bleekmiddel, waspoeder en plantaardige olie toe aan kokend water.

De oplossing wordt gebruikt om dingen te laten weken – laat het textiel er een paar uur in zitten en was het dan normaal.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips