Hoe vergeelde vensterbanken op te ruimen: professionals gebruiken dit product

Ветошь

Gewassen ramen tegen de achtergrond van vergeelde vensterbanken zien er saai en saai uit. Verf kan het effect van nieuwigheid geven, maar schilder geen plastic vensterbanken.

Dit is de manier waarop professionals met dit probleem omgaan, wier werk regelmatig van hen verlangt dat ze orde op zaken stellen die behoorlijk vervallen zijn.

Hoe vergeeld plastic schoon te maken

Een witte plastic vensterbank vervaagt in direct zonlicht, absorbeert vocht onder bloempotten en er nestelen zich ook roet, stof en andere problemen op.

Regelmatig nat reinigen en stof verwijderen zal de situatie niet helpen veranderen. Geelheid zal zorgvuldig moeten worden verwijderd.

Als de vensterbank in de keuken geel is geworden

In de keuken is de oorzaak van geelheid roet, vet en andere spatten die sneeuwwit plastic bevlekken.

U kunt elk huishoudelijk vetverwijderaar gebruiken om het oppervlak schoon te maken.

Het moet op een spons of servet worden aangebracht, de vensterbank worden schoongemaakt en het product vervolgens snel worden afgeveegd.

Vensterbank op het balkon

Net als in de woonkamer, dus ook op het balkon, kan een vergeelde kunststof vensterbank alleen met behulp van poetsmiddel worden opgeruimd.

Folkoplossingen met frisdrank en bleekmiddelen kunnen plastic dat door zonlicht geel is geworden, niet witter maken.

Je zult een dunne toplaag coating moeten verwijderen, wat alleen een polijstmiddel kan doen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips