Zal omgaan met vlekken van een natte mok en helpen bij het verwijderen van labels: tot welke “prestaties” kan gewone mayonaise in staat zijn?

Майонез

Heb je ooit gehoord dat mayonaise kan worden gebruikt voor het reinigen?

Het klinkt vreemd, maar als je deze methode minstens één keer probeert, zul je begrijpen hoe effectief en economisch het is.

Mayonaise is een veelzijdig product waarmee je diverse soorten vlekken en vuil kunt verwijderen. De saus verwijdert bijvoorbeeld uitstekend vlekken uit een natte mok op tafel.

Het enige wat u hoeft te doen is een kleine hoeveelheid mayonaise op een papieren handdoek of servet aan te brengen, deze op de bevlekte plek te plaatsen en ongeveer een uur te laten staan.

Verwijder na precies 60 minuten de resterende saus met een droge doek en evalueer het resultaat.

En gezien het feit dat olie wordt gebruikt bij de bereiding van mayonaise, wordt het geschikt voor het verwijderen van etiketten.

Als het uw doel is om de lijm te vernietigen, breng dan de saus gedurende 20 minuten op de sticker aan en verwijder deze vervolgens van het te reinigen oppervlak.

Deze methode werkt even goed met verschillende materialen: glas, plastic, keramiek, enz.

En nog een laatste ding: het blijkt dat mayonaise sporen van olieverf kan verwijderen die per ongeluk op de vloer of meubels terechtkomen.

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk te handelen voordat de kleursamenstelling opdroogt. Breng mayonaise aan op de vlekken, wacht een paar minuten en veeg het bevlekte gebied vervolgens af met een doek.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips