Hoe u een voorbeeldige orde in de kast kunt bereiken: 3 moderne apparaten voor luie huisvrouwen

Одежда

Kleding opbergen is een kunst die niet iedereen beheerst. Het is zo moeilijk om de verleiding te weerstaan ​​om alles te laten zoals het is, terwijl er zoveel andere activiteiten zijn die veel interessanter zijn dan schoonmaken.

Als u dit probleem echter verstandig aanpakt, kunt u van uw kast een ideale plek maken om kleding en schoenen op te bergen.

In dit artikel zullen we het hebben over goedkope moderne gadgets die je zullen helpen orde in je garderobe te brengen.

Textiel wasorganisatoren

In dergelijke “dispensers” wordt het in kokers opgerold linnen in aparte cellen opgeslagen.

Vermijd bij het kiezen van een organizer dozen met deksels, omdat deze de toegang moeilijk maken en rommel veroorzaken.

Als je kleine lades hebt en standaarddozen daar niet passen, of om wat voor reden dan ook, kun je geen textielopslagcontainers kopen, plaats dan gewoon kartonnen verdelers in de laden van ladekasten of kasten.

Plastic containers voor beha’s

Zoek dit ding eens op marktplaats – het is goedkoop, maar brengt enorme voordelen met zich mee: dankzij deze container behoudt je wasgoed jarenlang zijn ideale vorm.

Met een houder voor bh’s hoef je niet bang te zijn dat het push-upschuim doorzakt of dat de cup vervormt. Bovendien voorkom je dat je ’s ochtends door je kast hoeft te snuffelen op zoek naar een schans die bij de kleur en textuur past.

Cascadehangers

Hangers met meerdere niveaus zijn een echt geschenk uit de hemel voor degenen die niet genoeg ruimte in de kast hebben voor al hun spullen, en er is geen mogelijkheid om een ​​nieuw meubelstuk aan te schaffen, omdat er in zo’n hanger maximaal 10 dingen passen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips