Hoe vliegen uit een appartement te rijden: de belangrijkste geheimen onthuld

уксус

Vliegen zijn zeer onaangename huisgenoten, dus je moet weten hoe je ze kunt verwijderen.

Uiteraard zou het plaatsen van een klamboe een uitstekend preventiemiddel zijn.

Maar als je het om de een of andere reden niet hebt, dan is het de moeite waard om andere opties voor het bestrijden van vliegen te overwegen.

Welke methoden zijn de moeite waard om te weten?

Gebruik azijn

Voor velen is het nuttig om te weten dat bijna alle insecten niet in een ruimte kunnen zijn met een sterke azijngeur. Daarom moet u bepalen waar u vliegen het vaakst ziet. Giet daarna azijn in de schotel en laat een “verrassing” achter.

Je kunt ook gelijke hoeveelheden azijn en water combineren en alle oppervlakken in huis behandelen, inclusief vensterbanken en kozijnen.

Planten

Lavendel, basilicum en munt zijn goede opties om vliegen te bestrijden. Ook het gebruik van eucalyptus en kruidnagel heeft een goed effect.

Je kunt zakjes maken op basis van planten, of je kunt etherische oliën toevoegen aan het schoonmaakmiddel.

Bijzondere boeketten

Tijdens het seizoen kunt u alsem, vlierbessentakken, brandnetels en boerenwormkruid drogen. Deze planten zijn een uitstekende aanvulling op boeketten met droogbloemen.

Dergelijke kruiden, zelfs in droge vorm, zullen vliegen uit het appartement verdrijven.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips