5 regels die het wassen van beddengoed vele malen effectiever maken: er is niets ingewikkelds aan

Стиральная машинка

Het beddengoed moet minstens één keer per week worden verschoond, en nog vaker voor mensen die last hebben van acne, dermatitis, allergieën en andere ziekten.

U dient uw dekbedovertrek en lakens te wassen volgens de aanbevelingen die vermeld staan ​​op het etiket dat erop zit.

Naast deze regel kunt u de tips uit dit artikel gebruiken: deze zullen het wasproces nog efficiënter maken.

1. Sorteer het wasgoed op type en kleur – de wasmodus is hiervan afhankelijk. Witte artikelen moeten apart worden gewassen – op deze manier zullen ze niet vlekken en krijgt u de mogelijkheid om speciale producten te gebruiken om de witheid te behouden. Licht en gekleurd linnen kunnen samen worden gewassen, en donker en zwart opnieuw afzonderlijk.

2. Was beddengoed voor kinderen en volwassenen niet samen.

3. Houd er rekening mee dat beddengoed behoorlijk omvangrijk is en als het nat is, ook zwaar. Als je meerdere sets in je vuile wasmand hebt, was deze dan apart: je kunt één dubbele set of twee kindersets tegelijk wassen.

4. Om beddengoed schoon te maken, kiest u wasmiddelen op basis van hun kleur. Geef de voorkeur aan vloeibare gels in plaats van waspoeder – dit vermindert het risico op huidirritatie.

5. Draai uw kussenslopen en dekbedovertrekken binnenstebuiten voordat u ze in de wasmachinetrommel plaatst. Dit is nodig om de kleur en helderheid van het ontwerp langer te behouden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips