Hoe gedroogde vochtige doekjes te herstellen: een gemakkelijke manier – je hebt een halve theelepel van dit farmaceutische product nodig

салфетка

Vochtige doekjes zijn erg handig in gebruik.

Je kunt er gemakkelijk je handen mee afvegen. Bovendien worden met behulp van dit materiaal veel oppervlakken in het appartement zonder problemen schoon opgeleverd.

Dergelijke servetten hebben echter een ernstig nadeel: ze drogen zeer snel uit.

Als het materiaal in een verpakking terechtkomt die zijn verzegeling heeft verloren (en dit gebeurt heel vaak), dan zal het onmiddellijk achterblijven zonder normale impregnering.

Wat te doen in zo’n situatie? Servetten weggooien? Echt niet!

Het blijkt dat het materiaal zonder problemen kan worden hersteld. Dit resultaat kan worden bereikt door een bekend farmaceutisch product te gebruiken.

Een snelle manier om natte doekjes te regenereren

Is het materiaal volledig droog? Geen probleem! Neem een ​​kleine maar diepe container en giet er een beetje gewoon water in (2-3 el.)

Je moet ook de volgende additieven gebruiken: vloeibare zeep (een paar druppels) en glycerine (0,5 theelepel)

Deze laatste remedie maakt van eenvoudig water een ideale impregnering.

Giet de resulterende vloeistof in de verpakking waarin de servetten zijn bewaard.

Sluit de zak of doos goed af en schud de container goed.

Na 5 minuten kunt u de verpakking openen en proberen er één servet uit te halen. Je voelt meteen dat het materiaal nat is.

Met andere woorden: de servetten worden volledig hersteld en weer bruikbaar.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips