Hoe vlooien het huis uit te drijven: de meest beproefde methoden worden genoemd

квартира

Vlooien zijn behoorlijk onaangename buren die onmiddellijk moeten worden verwijderd.

Anders zullen ze hun aantal alleen maar vergroten.

Er zijn veel manieren waarop vlooien een appartement binnen kunnen komen: van kelders en disfunctionele buren tot een wandeling met een hond waarvan ze vergaten de parasieten te verwijderen.

Hoe zich te ontdoen van vlooien

Het meest effectieve middel

Om een ​​betrouwbare compositie voor te bereiden, moet je wachten, maar het effect zal aanzienlijk zijn. Eerst moet je honderd gram boerenwormkruid en alsem nemen en ze malen.

Giet in een pot. Giet er dan een fles wodka in.

Het product wordt binnen 14 dagen bereid, maar de container moet dagelijks worden geschud. Vervolgens filteren we het product en mengen het met een liter gewoon water. Het enige dat overblijft is het verwerken van alle oppervlakken.

Nog een samenstelling voor nat reinigen

Je moet een lepel ammoniak, een paar eetlepels zout en frisdrank aan het water toevoegen. Los de componenten op en gebruik de reinigingssamenstelling. Hierna kunt u ook alleen met ammoniak behandelen.

Citroen met azijn

Eerst moet je een paar citroenen nemen, ze met een mes in stukjes verdelen en de botten verwijderen. Doe het fruit in een pan met een liter water. Na het koken ongeveer veertig minuten koken, zet het vuur uit.

In de ochtend moet je het fruit uitpersen en het product filteren. Voeg een glas azijn toe en begin met het verwerken van het huis.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips