Hoe je frisdrank kunt gebruiken om een ​​appartement van onaangename geuren te ontdoen: niet alle huisvrouwen weten het

сода

De aanwezigheid van onaangename geuren in het appartement zal zeker niemand bevallen, daarom zijn parfums voor thuis populair geworden.

Ze kunnen de geur echter alleen maskeren en niet elimineren.

Maar gewone baking soda zal het werk perfect doen.

Hoe u een geurverwijderaar op de juiste manier gebruikt

Koelkast

Dit is vaak een van de belangrijkste bronnen van onaangename geuren. Bij het wassen van apparatuur moet u een beetje frisdrank aan het water toevoegen. Giet het poeder vervolgens in een kom en laat het op de onderste plank staan.

Wij vervangen het product elke zeven dagen.

Toilet en badkamer

Zuiveringszout wordt vaak gebruikt als het belangrijkste reinigingsmiddel voor het toilet, wat een uitstekende oplossing is: je kunt niet alleen het sanitair witter maken, maar ook de specifieke geur elimineren.

Bak

Iedereen weet dat dit de belangrijkste bron van onaangename geuren is. Daarom is het uiterst belangrijk om zuiveringszout te gebruiken bij het wassen van de emmer. Doe vervolgens eerst een lepel van het product in een nieuwe vuilniszak.

Voor de kamer

Als er in een van de kamers een onaangename geur hangt, moet je meerdere kommen nemen, er frisdrank in gieten en ze in de hoeken plaatsen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips