Welke essentiële oliën heeft elke ervaren huisvrouw: niet iedereen weet ervan

лаванда

Ondanks het feit dat hoogwaardige essentiële oliën nu in bijna elke cosmeticawinkel te koop zijn, gebruikt niet iedereen ze.

Feit is dat niet iedereen begrijpt hoe deze tools precies kunnen worden gebruikt.

Ervaren huisvrouwen hebben echter altijd bepaalde essentiële oliën bij de hand.

Welke zijn de moeite waard om op te letten?

Essentiële olie van lavendel

Het kan gemakkelijk worden gebruikt om linnengoed en dergelijke te laten ruiken tijdens het wassen: de geur is hier perfect voor. De geur van lavendel is voor veel ongedierte onaangenaam, daarom wordt het aan water toegevoegd voor oppervlaktebehandeling.

Als je de watten behandelt met etherische olie van lavendel en deze in de kast legt, kun je motten en de onaangename geur vergeten.

Essentiële olie van theeboom

Het is moeilijk om een ​​even hoogwaardig en veilig antisepticum te vinden. Daarom wordt tea tree etherische olie gebruikt bij het reinigen van vloeren en bij het behandelen van sanitair.

De olie heeft ook een vrij aangenaam aroma.

Essentiële oliën van citrusvruchten

Ze worden actief gebruikt om natuurlijke wasmiddelen te maken. Het zijn ook uitstekende geurstoffen en kunnen worden gebruikt voor het reinigen van vloeren.

Het voordeel van etherische oliën is niet alleen hun effectiviteit, maar ook hun zuinige consumptie: letterlijk een paar druppels van het product worden voor één taak gebruikt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips