Hoe zich te ontdoen van schimmel in een appartement: de meest effectieve manieren worden genoemd

сода

Veel mensen zijn bang voor de onverwachte verschijning van schimmel in het appartement, omdat niet iedereen op de hoogte is van hoogwaardige controlemethoden.

Het is niet nodig om meteen naar de bouwmarkt te gaan om speciale chemicaliën te zoeken: in de meeste gevallen heb je al alles wat je nodig hebt.

Hoe kun je schimmel verwijderen?

Soda

Deze methode is eenvoudig, effectief en veilig voor elk oppervlak en kan daarom gerust universeel worden genoemd. Neem 200 ml water en verdun een grote lepel poeder in de vloeistof.

Giet het mengsel in een bakje met een spuitfles, behandel de schimmel en laat een half uur staan. Daarna kunt u beginnen met het reinigen van het oppervlak.

Bleekmiddel

Het is de moeite waard om bleekmiddel en water in gelijke verhoudingen te nemen, te roeren en met schimmel op de vlek te spuiten. Na tien minuten kun je met de harde kant van de spons of een oude tandenborstel aan de muur gaan werken.

Waterstofperoxide

Dit is een zeer effectief en betaalbaar middel dat altijd in elke EHBO-doos verkrijgbaar is. Peroxide wordt in zuivere vorm op schimmelvlekken aangebracht.

Wacht ongeveer 15 minuten en begin met het schrobben van de vlek.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips