Hoe pennenvlekken van een bank te verwijderen: 3 beproefde methoden

диван

De vlekken die een handvat achterlaat, kunnen gemakkelijk worden geclassificeerd als behoorlijk hardnekkig en complex, vooral als het om gestoffeerde meubelen gaat.

Maar met de juiste aanpak kunnen ze gemakkelijk en snel van de bank worden gehaald.

Op welke methoden moet u letten?

Schotel gel

Weinig mensen weten dat dit een zeer snelle en hoogwaardige methode is om penvlekken te bestrijden. U moet eerst de spons bevochtigen en er een kleine hoeveelheid product op aanbrengen.

Laten we beginnen met het behandelen van de vlek. Wacht vervolgens ongeveer zeven minuten en veeg het vervuilde gebied af met een schone, vochtige spons.

Plakken

De methode is niet de snelste te noemen, maar de resultaten die het laat zien zijn behoorlijk indrukwekkend. We nemen de meest betaalbare pasta zonder externe toevoegingen en brengen deze op de markeringen van de pen aan.

Na een paar uur kunt u beginnen met het behandelen van het vuil met een oude tandenborstel.

Wasmiddel

U moet het product strak op een vochtige spons aanbrengen, zodat deze goed doordrenkt is met zeep. Verwerken van pentekens.

We wachten een kwartier en vegen het vuil weg.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips