Wat te doen tegen vliegen in huis: een paar druppels en binnen een minuut zijn ze weg

Мухи

Om vliegen in huis te bestrijden kun je uiteraard op alle denkbare en ondenkbare plekken plakband ophangen.

Maar je kunt ook een andere, veel aangenamere weg gaan.

Dit eenvoudige, effectieve en natuurlijke middel zorgt ervoor dat insecten de weg naar uw huis vergeten en u kunt genieten van de zomer zonder vervelende gasten.

Het blijkt dat eenvoudige etherische olie van kruidnagel helpt bij het wegwerken van vliegen – vliegen kunnen niet tegen deze geur.

Het belangrijkste is om sterk geconcentreerde ether te gebruiken, waarin je wattenschijfjes moet weken en deze op alle vensterbanken in huis moet plaatsen.

U kunt ook een paar druppels etherische olie van kruidnagel aan water toevoegen, de resulterende oplossing in een spuitfles gieten en in gebieden spuiten waar vliegen het vaakst vliegen.

Als je niet wilt dat die vervelende insecten over je aanrecht en eten kruipen, laat dan een gesneden verse citroen met gedroogde kruidnagels in het vruchtvlees zitten.

Lavendel werkt ook goed tegen vliegen. Gebruik de etherische olie of speciale lavendelkaarsen om insecten af ​​te weren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips