Waarom de binnenkant van het toiletreservoir wassen: weinig mensen denken erover na

Унитаз

De overgrote meerderheid van de huisvrouwen let bij het schoonmaken van de badkamer uitsluitend op de binnenkant van het toilet.

En ze kunnen worden begrepen: er is een mening dat dit is waar het grootste deel van de schadelijke micro-organismen en andere verontreinigingen zich bevindt.

Maar als u last heeft van een onaangename geur in het toilet of van lelijke vlekken op het oppervlak van het toilet, moet u in de spoeltank kijken.

Het is mogelijk dat de oorzaak van uw problemen juist op deze plek verborgen ligt, omdat opgehoopt vuil gunstige omstandigheden creëert voor de ontwikkeling van bacteriën, wat vooral vaak gebeurt als het huis hard en vaak roestig water heeft.

Om dit probleem op te lossen, heb je een stijve borstel en zuiveringszout nodig.

Open het tankdeksel, spoel het water door voor eenvoudige reiniging, breng zuiveringszout aan op de borstel en maak de bodem en wanden van het toilet grondig schoon.

Let op: deze methode is alleen geschikt voor staande toiletten.

Hangende installatiemodellen zijn op deze manier lastig schoon te maken vanwege de moeilijke toegang tot het waterreservoir.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips