Waarom je geen bier kunt drinken met gezouten vis en wat je er beter mee kunt drinken

креветки

Veel mensen kiezen voor gezouten vis als biersnack, en het is tevergeefs.

Deskundigen raden ten zeerste aan deze gewoonte op te geven, bericht de Zen-zender „Gastronomische Schizophrenia.”

Wij vertellen je waarom je geen bier met gezouten vis moet drinken en wat je er beter bij kunt drinken.

Waarom je geen bier moet drinken bij gezouten vis

Overtollig zout leidt tot vochtretentie in het lichaam.

Het drinken van bier met gezouten vis, noten, crackers, snacks etc. kan zwellingen veroorzaken.

Het is beter om bier te snacken met gekookte garnalen, rivierkreeften of inktvis.

Of gebakken worstjes, zoals ze in Duitsland lekker vinden. Gerookte kazen en vleeswaren zijn ook geschikt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips