3 tips voor huisvrouwen die geen gemeenschappelijke taal kunnen vinden met een multicooker: de gerechten worden nog lekkerder

Мультиварка

Op het eerste gezicht is er niets ingewikkelds aan het gebruik van een multicooker, maar veel huisvrouwen klagen dat het gebruik van dit apparaat de gerechten die ze bereiden smakeloos maakt.

Wij stellen voor om de drie meest voorkomende redenen te onderzoeken waarom u op persoonlijk vlak niet naar technologie kunt overstappen.

Overbelast de kom niet

Inspecteer zorgvuldig de kom van het apparaat: hier vindt u een markering die het maximaal toegestane vloeistofniveau aangeeft. Het kan niet worden overschreden.

Vergeet niet dat ze tijdens het koken van granen of peulvruchten aanzienlijk in volume toenemen, dus als je pap kookt, vul de multikokerkom dan niet meer dan halverwege.

Open het deksel niet

Om de temperatuuromgeving niet te verstoren, wordt aanbevolen de multikokerkom niet meer aan te raken.

Toegegeven, deze aanbeveling geldt niet voor alle modi: in de modus “Frituren” hoef je bijvoorbeeld het deksel helemaal niet te sluiten, terwijl je het tijdens het bereiden van pilaf of bakken niet vaak moet openen.

Was de siliconenrubberen afdichting

Als u merkt dat uw gerecht een vreemde, ongebruikelijke geur afgeeft, kan de boosdoener een ongewassen rubberen afdichting zijn.

Het is nodig voor een betrouwbare afdichting tijdens het koken en om te voorkomen dat er plotseling stoom uit de kom vrijkomt, maar om de een of andere reden wordt er niet de nodige aandacht aan besteed bij het wassen van de multicooker.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips