Er zijn vijf voedingsmiddelen genoemd die de levensverwachting beïnvloeden

колбаса

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen de levensverwachting beïnvloeden.

Deze voedingsmiddelen omvatten granen, noten, bonen, rood vlees en worsten.

Dit wordt gerapporteerd onder verwijzing naar voedingsdeskundige Wen Lanxiu.

Welke voedingsmiddelen de levensverwachting beïnvloeden

Noten kunnen de levensverwachting zowel positief als negatief beïnvloeden.

Ze bevatten veel gezonde vetten, vitamines, micro-elementen en eiwitten. Noten gebakken met zout en additieven verhogen echter het risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

De situatie is vergelijkbaar met granen: ze zijn gunstig vanwege de voedingsvezels, maar mensen met maag- en darmaandoeningen moeten voorzichtig zijn met deze producten.

Bonen en andere peulvruchten hebben een positief effect op de levensverwachting, waardoor het risico op het ontwikkelen van hartziekten wordt verminderd.

Frequente consumptie van rood vlees kan een negatief effect hebben op het lichaam, vooral op oudere leeftijd.

Worsten verkorten de levensverwachting aanzienlijk vanwege de nitrieten die ze bevatten, die het risico op maag-darmziekten verhogen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips