Hoe aquarel- en gouacheverf uit kleding te verwijderen: trucs van ervaren huisvrouwen

Краска

Elke vlek kan met een minimum aan inspanning worden uitgewassen als u niet wacht tot deze droog is en diep in de stof is doorgedrongen.

Ervaren huisvrouwen hebben verschillende methoden in hun arsenaal die helpen om snel en goedkoop aquarel- en gouacheverf uit kleding te wassen.

Witte en gekleurde outfits kunnen worden schoongemaakt met zuiveringszout en zeepspaanders.

Giet water in een metalen bak en wrijf er een ½ deel van een stuk wasmiddel in. Voeg 1 theelepel toe. Frisdrank

Het bassin wordt op het fornuis geplaatst en de vloeistof wordt gekookt, waarin het vervuilde item vervolgens gedurende 20-30 seconden wordt geplaatst. Vervolgens wordt de outfit gespoeld in gewoon water.

Waterstofperoxide en zuiveringszout kunnen worden gebruikt om oude vlekken te verwijderen. Om dit te doen, bereidt u een oplossing voor: 100 ml peroxide en water worden gemengd met 100 g frisdrank.

Breng het product op de vlek aan en laat het even intrekken. Was het daarna met poeder.

Verwarmde azijn is effectief voor het reinigen. Toepassen volgens hetzelfde principe als de vorige oplossing. Als je het de eerste keer niet kunt afwassen, kun je opnieuw azijn gebruiken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips