Waarom je de vloer niet met een bezem kunt vegen: dit en andere huishoudelijke gewoonten die een goede huisvrouw niet zou moeten hebben

Средства для уборки

Veel huisvrouwen zijn zo gewend aan het gebruik van een bepaald aantal technieken in het dagelijks leven dat de gedachte dat ze niet alleen het appartement, maar ook de bewoners kunnen schaden, niet eens bij hen opkomt.

We vertellen u welke fouten het vaakst worden gemaakt bij het schoonmaken van een appartement.

Veeg de vloer met een droge bezem

Bij zo’n snelle reiniging elimineer je geen vuil, maar til je alleen een stofwolk de lucht in, die tot dat moment stilletjes op de vloer lag.

Vervang het gebruik van een droge bezem door nat reinigen of gebruik een stofzuiger – dit maakt het opruimen veel effectiever.

Gooi koffiedik en ander afval weg in de gootsteen

Denk er niet eens aan om koffiedik, pastawater, gebruikte frituurolie of ander afval door de gootsteen te gooien, tenzij u natuurlijk verstoppingen in uw rioolleidingen wilt veroorzaken.

Spoel theeblaadjes door het toilet

Als u deze waarschuwing negeert en doorgaat met het verwijderen van “theeresten” in de badkamer, wees er dan op voorbereid dat theeresten zich op de wanden van het toilet zullen nestelen, en dat deze na verloop van tijd geel zullen worden.

Het is ongelooflijk moeilijk om sanitaire voorzieningen van dergelijke verontreinigingen te reinigen; je moet niet verwachten dat de oorspronkelijke witheid terugkeert.

Eerder vertelden we je waarom je frisdrank nodig hebt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips