De 3 meest ongebruikelijke manieren om met vlekken op kleding om te gaan: elke zichzelf respecterende huisvrouw zou dit moeten weten

Фен

Er verschijnen vlekken op kleding op de meest ongelegen momenten wanneer wasmiddelen om de schade te beperken niet beschikbaar zijn.

Hierdoor moeten huisvrouwen voortdurend iets bedenken om hardnekkige vetvlekken of groen gras te verwijderen. Laten we het hebben over de meest ongewone.

Methode nr. 1. Een föhn gebruiken

Het verwarmen van hardnekkig vuil helpt bij het verwijderen van sporen van gras, vuil, fruit- of groentesappen.

Om dit te doen, verwarmt u het bevlekte gebied met een haardroger, brengt u wasmiddel aan en doet u het in de wasmachine.

Methode nr. 2. Gebruik van melkzuur

Aanbevolen door ervaren huisvrouwen voor het verwijderen van vlekken op zachte en delicate materialen. Dit kunnen druppels thee of koffie zijn die achterblijven op een zijden blouse. Het zuur wordt gemengd met water en de vlek wordt behandeld met de bereide oplossing, 1 uur laten staan ​​en vervolgens gewassen zoals aanbevolen door de fabrikant.

Methode nr. 3. Scheerschuim gebruiken

Het komt erop neer dat het schuim glycerine, alkali en andere stoffen bevat die verantwoordelijk zijn voor de vorming van dik schuim. Alles bij elkaar en elk afzonderlijk gaat goed om met vet.

Daarom is het voldoende om het schuim gedurende 10 minuten op het getroffen gebied te laten liggen en het kledingstuk vervolgens met uw handen te wassen in warm water en zeep of in de wasmachine.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips