Hoe u kunt leren elektriciteit en water te besparen zonder uw wasgoed op te offeren: handige trucs

Стирка

Minder vaak wassen betekent niet dat u leert elektriciteit en water te besparen. Toch zal er op een dag zoveel wasgoed zijn dat de machine de hele dag zal werken en er geen plek meer zal zijn om het wasgoed te drogen.

Daarom is het niet belangrijk hoe vaak u de machine inschakelt, maar welke functies u gebruikt. Laten we erover praten.

Bij zuinig wassen wordt rekening gehouden met de tijd van het jaar, machine-instellingen, watertemperatuur en de hoeveelheid huishoudelijke chemicaliën.

Wij wassen verstandig

1. Snel wassen betekent niet hoge kwaliteit. In dit geval wordt automatisch een hogere temperatuur ingesteld.

2. Voorwassen is alleen nodig om hardnekkige vlekken te verwijderen. En soms is het goedkoper en effectiever om ze handmatig te verwijderen met zeep of vlekkenverwijderaar.

3. Beddengoed en badhanddoeken kunnen perfect gewassen worden op 40 graden. Een hogere graad (60) kan alleen worden ingesteld als mensen met een allergie in huis wonen of aan infectieziekten lijden.

4. Een redelijke belading van de machine zal de levensduur ervan niet verkorten en zal de kwaliteit van het wassen niet aantasten.

5. Een teveel aan waspoeder en andere wasmiddelen dwingt je tot een extra spoelbeurt, wat ook de besparing in de weg staat.

En nog een laatste ding. Sorteer uw wasgoed altijd op de juiste manier, anders zullen donkere of zeer vuile artikelen die u met lichte was gewassen, u dwingen een nieuwe, ongeplande wasbeurt te starten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips