Beddengoed is perfect glad en zacht zonder te strijken: een simpel trucje van sluwe huisvrouwen

Стиральная машина

Verstandige huisvrouwen hebben het beddengoed na het wassen lange tijd niet gestreken, maar gebruiken één truc, waardoor het resultaat niet slechter is dan na het strijken.

Het linnen is na het wassen perfect glad en aangenaam voor het lichaam zonder strijken. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een paar regels te volgen.

Procedure

1. Beddengoed wassen op 40 graden.

2. Selecteer de optie “gemakkelijk strijken” – deze is beschikbaar voor bijna alle wasmachines. Als er geen functie is, is het aantal omwentelingen niet meer dan 800.

3. Wassen zonder conditioner. Daar zijn redenen voor: het product hoopt zich op in de stof, het wordt ruwer, het duurt langer om te drogen en is minder ademend, wat belangrijk is voor beddengoed.

4. Vervang de conditioner door azijn, frisdrank of citroenzuur. Als je niet zonder conditioner kunt, kun je deze elke 2-3 wasbeurten gebruiken.

5. Na het wassen wordt het wasgoed geschud en enigszins geëgaliseerd.

6. Dingen worden opgehangen en grote vouwen worden weer gladgestreken.

7. Het wasgoed moet goed drogen, maar niet uitdrogen. Vervolgens worden het laken, het dekbedovertrek en de kussenslopen verwijderd, opgevouwen en in de kast opgeborgen. Geen plooien of rimpels.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips