Hoe sporen van slijtage en grijsheid te verwijderen, oude vlekken uit badstofhanddoeken te verwijderen en ze terug te brengen naar rijke kleuren: een goedkope methode

Полотенца

Na verloop van tijd verliezen badstofhanddoeken hun rijke kleur, worden ze grijsachtig, verwassen en worden oude vlekken niet verwijderd, zelfs niet na grondig wassen.

In dit geval denken veel huisvrouwen erover om dergelijke handdoeken weg te gooien of op vodden te gooien.

Er is echter een derde optie, namelijk het gebruik van een volksremedie om badstofhanddoeken te ‘redden’.

Voorbereiding van het werkend personeel

1. Neem water op kamertemperatuur.

2. Voeg 1 eetlepel per 1 liter vloeistof toe. l. zout. Natriumchloride is populair onder huisvrouwen. Zout wordt bijvoorbeeld aan water toegevoegd voor het wassen van vloeren. Ze zeggen dat het zelfs een deurmat schoner maakt.

3. Voeg ammoniak toe samen met zout – elk 1 theelepel. per liter

Procedure

1. Week handdoeken een nacht in deze oplossing.

2. Haal vervolgens de spullen eruit en spoel ze goed af. Vervolgens worden ze naar de wasmachine gestuurd, de temperatuur wordt ingesteld op niet meer dan 40 graden. Kies in dit geval voor spoelen.

3. Voeg ½ theelepel toe aan de conditionerdispenser. haarconditioner en dezelfde hoeveelheid citroenzuur. Roer het product met 100 ml water.

4. Het aantal omwentelingen mag niet hoger zijn dan 800. In dit geval zullen er geen ruwe vouwen op de stof verschijnen.

5. Droog handdoeken in de schaduw en laat ze niet uitdrogen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips