Welke 4 trucs zullen helpen het wassen efficiënter te maken: geheimen van huisvrouwen

стирка

Als u uitsluitend industriële wasmiddelen gebruikt, zal het resultaat niet altijd aan uw verwachtingen voldoen.

Daarom is het de moeite waard om te weten wat beproefde trucs zijn die je zeker niet in de steek zullen laten.

Van welke geheimen van ervaren huisvrouwen kun je kennis nemen?

Spons voor het afwassen

Dit geheim is relevant voor eigenaren van gezelschapsdieren: ze weten dat het bijna onmogelijk is om op andere manieren haar uit kleding te verwijderen, vooral als het om harige rassen gaat.

Als u eenvoudigweg een nieuwe spons meestuurt met uw kleding, is uw kleding perfect schoon.

Essentiële oliën

Met deze nuttige aankoop kunt u aanzienlijk besparen op wasverzachter. Oliën zorgen voor een nog langduriger en intenser aroma.

Met de juiste hoeveelheid geluk kan de aangename geur meerdere dagen aanhouden.

De lifehack is eenvoudig te gebruiken. Giet eenvoudig ongeveer acht druppels etherische olie in het poedercompartiment. Geuren kunnen worden gecombineerd om de perfecte compositie te creëren.

Koelkast

Deze truc zal nuttig zijn voor alle liefhebbers van denimkleding. Het is bekend dat broeken een bron kunnen worden van niet de meest aangename geur.

Door nauw contact met de huid beginnen pathogene micro-organismen actief te worden in het weefsel. Regelmatig wassen zal u er niet van redden.

Het is het beste om de koelkast te gebruiken.

Broeken moeten in een luchtdichte verpakking worden geplaatst en 8-12 uur in de vriezer worden bewaard. Het wordt aanbevolen om de procedure eens in de dertig dagen uit te voeren.

Aspirine

Alleen ervaren huisvrouwen weten dat een verdovingsmiddel effectief kan zijn bij de verzorging van witte kleding.

In de regel wordt aanbevolen om drie tabletten te vermalen en de resulterende massa met het poeder te mengen. Voor het wassen kun je het beste een temperatuur kiezen die niet hoger is dan 40 graden.

Nadat de artikelen zijn gewassen en gedroogd, kunnen ze zelfs zonder strijkijzer worden gestreken. Het gebruik van sommige zal hierbij helpen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips